Tuinbezoek Nederlandse groep van het maandblad “Groei & Bloei”

Zondag 1 juli ontvingen we een 40-tal Nederlanders die een meerdaagse tuinenreis in Vlaanderen ondernamen. De overkoepelende organisatie van het magazine “Groei & Bloei , maandblad voor de echte tuinliefhebber met een Nederlandse en Belgische redactie* had de bezoeken aan privé-tuinen en kwekerijen voorbereid en georganiseerd. Reisleider was dhr. Y. Tel.

In tegenstelling tot de zeer pessimistische weersvoorspellingen bleven de hemelsluizen dicht. Een prachtige hemel met steeds wisselende, grillige wolkenformaties zorgde zonder twijfel voor schitterende foto’s. Onze Nederlandse bezoekers afkomstig uit heel wat provincies waren unaniem geestdriftig over sier- en moestuin.

Wij danken hen van harte voor hun bezoek, hun enthousiasme en gelukwensen. Hierna de beloofde foto’s.  Indien jullie de originele foto’s wensen, mail ons, (zie site “mail me”) we sturen ze op per e-mail.

* Groei & Bloei is een eigentijds magazine met stijlvolle tuinontwerpen, diepgaande plantbeschrijvingen, creatieve ideeën voor bloemschikken en maandelijkse tips voor de bloemen-,fruit- en groententuin. Gedreven liefhebbers en vakmensen uit Nederland en Vlaanderen maken artikels en reportages met aandacht voor planten die het hier goed doen .

Advertenties