2de opentuindag.

Prachtig weer, niet te warm en heel veel bezoekers. Het was een blij weerzien met zoveel bekende tuinbezoekers die we sinds 6 jaar niet meer ontmoet hadden. Om 13;50 kwam Lander, onze kleinzoon, ons verwittigen dat er al wel 10 mensen voor de tuinpoort stonden te wachten. 124 volwassen bezoekers en een tiental kinderen mochten we verwelkomen gedurende de 4 uur tuinopenstelling. De dorst die werd gelaafd door de plaatselijke Landelijke Gilde die gratis de bezoekers een koffie met koekje of een flesje water aanbood. Dank u wel.

Hartelijk bedankt voor jullie bezoek in naam van de Oekraïners en de onze.

Hieronder veel sfeerbeelden

Uitleg over het kweken van tomaten in de serre.

Wat een provençaals gevoel tussen al die lavendel.

Eerst gaan wandelen en dan een tuin bezoeken, volgens hen een prachtige combinatie.

Myriam en Brigitte hadden handen te kort.

Lavendelwalk in de groententuin

’t vervolgt.

10 gedachten over “2de opentuindag.

 1. Jullie beide stralen! Proficiat, jullie hebben het weer geklaard om een mooie tuin open te stellen! Zoveel werk maar ook zoveel voldoening!

  Like

 2. Wat een groot aantal Lieve! Ik las bij Hilde wat jouw leeftijd is, ik heb groot respect voor jullie dat je op zo’n hoge leeftijd zo’n grote tuin kunt bijhouden! Prachtig, ik hoop dat ook nog te kunnen doen als ik die leeftijd mag bereiken.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat wens ik je ook van harte toe Margriet. Je gezondheid heb je niet altijd in de hand Maar tuinieren, wat voor mij gelijk staat met genieten, en yoga helpen je zeker om jonger te blijven. Het ergste is dat ik me absoluut nog niet zo oud voel.

   Geliked door 1 persoon

 3. Jullie tuin is echt prachtig Lieve! Ik kon het me niet laten om erover te stoefen bij enkele medebloggers. Op 28 augustus kom ik nog es af en breng een ‘delegatie’ mee. 😉

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s